Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Με τη μαζική συμμετοχή μας να ακυρώσουμε το νέο σεμινάριο για την «αυτοαξιολόγηση»



Βέροια, 16/12/2013
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Την Τρίτη 17/12 στο Δ.Σ. Βεργίνας επιχειρείται από τον σχολικό σύμβουλο της 4ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κ. Παπαγεωργίου η υλοποίηση σεμιναρίου για την «αυτοαξιολόγηση», δηλαδή για την εφαρμογή της στυγνής αξιολόγησης-χειραγώγησης.
Η απόφαση αυτή της υλοποίησης του εν λόγω σεμιναρίου έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την εκφρασμένη ομόθυμη στάση του κλάδου μας ενάντια στην απόπειρα επιστροφής στον επιθεωρητισμό.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
η αξιολόγηση δεν αφορά μόνο τους διευθυντές των σχολικών μονάδων. Αφορά τους πάντες. Αποτελεί χρέος όλων μας να μην επιτρέψουμε να επιβάλλουν το φόβο και τον επιθεωρητισμό.
Η ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας σας καλεί όλους και όλες να δώσουμε μαζικά τη μάχη και να ακυρώσουμε τη νέα απόπειρα υλοποίησης αυτών των σεμιναρίων.
Ιδιαίτερα καλούμε τους συναδέλφους μας διευθυντές να επιδείξουν την ίδια αξιοπρεπή και συναδελφική στάση και να γυρίσουν την πλάτη στην αξιολόγηση.
Συμμετέχουμε καθολικά στην 3ωρη στάση εργασίας (11:00-14:00) και στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 17/12 στις 11:15 έξω από το Δ.Σ. Βεργίνας που αποφάσισε το Δ.Σ. του συλλόγου μας.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς