Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Ανακοίνωση ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας για θέματα λειτουργίας Συλλόγου

Βέροια, 14/1/2014
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ενώ από τις 21/12/2013 συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τη συμμετοχή και την αγαστή συνεργασία των φιλοκυβερνητικών παρατάξεων ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ), εντούτοις αυτό δεν ανακοινώθηκε μέχρι και σήμερα στους συναδέλφους κι αναρωτιόμαστε την αιτία.
Μήπως οι συνάδελφοι, αφού απέκλεισαν την προοπτική συγκρότησης αριστερού προεδρείου στο Σύλλογό μας, δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους;
Ή επιθυμούν να ανακόψουν τη δράση του Συλλόγου, ενόψει των αρνητικών εξελίξεων στην εκπαίδευση (αξιολόγηση κ.λπ.);
Διερωτόμαστε, επίσης, αν έχει βρεθεί ταμίας, αφού στη συνεδρίαση της 21/12/2013 ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ μοιράστηκαν με ευκολία τα αξιώματα του Προέδρου, Γραμματέα και Αντιπροέδρου αλλά η θέση του ταμία έμεινε στα αζήτητα!
Αναρωτιόμαστε, ακόμα, εάν είναι σε θέση να λειτουργήσουν το ιστολόγιο του Συλλόγου, το οποίο με τη δική μας συνδρομή είχε φθάσει σε υψηλά επίπεδα λειτουργίας κι άμεσης ενημέρωσης.
Περιμένουμε σύντομα μια πειστική απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα γιατί οι εξελίξεις τρέχουν και κανείς δε νομιμοποιείται να κρατά αδρανή το Σύλλογό μας. Εάν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τα καθήκοντά τους ας παραιτηθούν για να γίνει εκ νέου συγκρότηση.
Η ΕΡΑ απέδειξε όλο τον προηγούμενο μήνα, που η λειτουργία του Συλλόγου αφέθηκε εν πολλοίς λόγω συνθηκών στην παράταξή μας, πόσο γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε ο Σύλλογος. Με την προσφορά μας δείξαμε πώς πρέπει να λειτουργεί ο Σύλλογος και τοποθετήσαμε τον πήχη ψηλά. Ελπίζουμε οι φιλοκυβερνητικές παρατάξεις της ΔΑΚΕ και της ΔΗΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ) που ανέλαβαν τις τύχες του συλλόγου να μην περάσουν από κάτω από τον πήχη.

Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς