Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας: Μια απαραίτητη απάντηση στη ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ημαθίας



Συναδέλφισσες, -οι

Με αφορμή την «απάντηση» των ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ προς την ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

1. Οι ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΜΕ είναι αδύνατη, εφόσον το ΠΑΜΕ εμμένοντας στη λογική του απομονωτισμού και της «ιδεολογικής καθαρότητας» δεν συνεργάζεται με κανέναν σε συνδικαλιστικό και πολιτικό επίπεδο. Οπότε, ας μην επικαλούνται οι ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ τη δεδομένη άρνηση συνεργασίας του ΠΑΜΕ για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

2. Ενώ οι ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ συνεργάζονται με την ΕΡΑ σε διάφορα ΠΥΣΠΕ ανά την Ελλάδα και στην Κεντρική Μακεδονία ειδικότερα, ανακαλύπτουν στο δικό μας ΠΥΣΠΕ «λογικές ανάθεσης και συνδιαχείρισης!!!».

3. Στις 2 σελίδες της ανακοίνωσης-«απάντησής» τους δεν πήραμε ούτε εμείς ούτε οι εκπαιδευτικοί μια πειστική απάντηση γιατί αρνούνται τη συνεργασία στο ΠΥΣΠΕ Ημαθίας, ενώ οι ίδιοι ομολογούν ότι ΕΡΑ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ έχουν εδώ και χρόνια μια άριστη συνεργασία σε επίπεδο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας αλλά και στο μαζικό κίνημα.

4. Ευχόμαστε στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου να εκλεγεί αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ημαθίας ή από την ΕΡΑ ή από τις ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. Εάν αυτό δεν συμβεί η ΕΥΘΥΝΗ δεν θα είναι δικιά μας.

Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς