Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Συσπείρωση Παρέμβαση εκπ/κών -Εκπαιδευτικός Όμιλος Ημαθίας ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ



ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ!
ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΕ!

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Μπροστά στην 84η Γενική Συνέλευση του κλάδου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνη, μπρος στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιείται την Πέμπτη 4 Ιούνη θα πρέπει να αναλογιστούμε:
¨      Δίπλα στους αναγκαίους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες που πρέπει να δώσει το εκπαιδευτικό κίνημα, προβάλλει αδήριτη η ανάγκη της σύγκρουσης με το γραφειοκρατικό κυβερνητικό συνδικαλισμό που υπονόμευσε και εξακολουθεί να υπονομεύει με τη δράση του τους αγώνες μας.
¨      Οφείλουμε να συγκρουστούμε με κάθε μορφή κυβερνητικού συνδικαλισμού στον κλάδο. Ο κυβερνητικός συνδικαλισμός σιωπά ,αρνείται να οργανώσει μαχητικούς αγώνες με τις γνωστές δικαιολογίες πως οι εκπαιδευτικοί δεν καταλαβαίνουν, δεν τραβάνε ή με τη δικαιολογία πως κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε φορά η όποια κυβέρνηση.
¨      Χρειαζόμαστε ΔΟΕ που να υπερασπίζεται και να αγωνίζεται πραγματικά για τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών, να μην καθοδηγείται από κυβερνητικούς χειρισμούς και κομματικές σκοπιμότητες.
¨      Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας όπως και η 84η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ που θα αναδείξει το νέο ΔΣ της, θα πρέπει να αποτελέσει τομή για το κίνημα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Οι ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ/ΔΗΣΥ , οι απολογητές και χειροκροτητές ως χθες της κυβερνητικής πολιτικής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σήμερα παρουσιάζονται όψιμοι υπερασπιστές των συμφερόντων των εκπαιδευτικών, φορώντας προβιά αμνών. Φυσικά καμία αγωνία δεν έχουν για τα καυτά προβλήματα εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών. Όσα σήμερα ψελλίζουν, τα ψελλίζουν καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους, για να αθωώσουν τελικά την προηγούμενη πολιτική που υπερασπίστηκαν.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Υπάρχουν και οι δυνάμεις εκείνες που μέχρι χθες σήκωναν τη σημαία των αγώνων για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής. Σήμερα με πρόσχημα την «αριστερή διακυβέρνηση» επιδιώκουν να μετατρέψουν ΔΟΕ και εκπαιδευτικούς σε ουραγούς της κυβερνητικής πολιτικής-ΕΡΑ, επιδιώκοντας μια θέση στο πάνθεον ενός νέου κυβερνητικού συνδικαλισμού.

ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ



Απευθύνουμε προσκλητήριο στήριξης κι ενίσχυσης του ανεξάρτητου, αυτόνομου, μαχητικού, ταξικού ρεύματος του εκπαιδευτικού κινήματος.

Στις Εκλογές της 4ης Ιούνη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
   το ψηφοδέλτιο της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ εκπ/κών-
   Εκπαιδευτικού Όμιλου Ημαθίας




Υποψήφιοι αντιπρόσωποι για την 84η Γ. Σ.  ΔΟΕ-Ν. Τ ΑΔΕΔΥ

1
Αραπάκη Αντωνία του Γεωργίου
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
5ο Νηπιαγωγείο Βέροιας
2
Αρβανιτάκη –Κόκιαρη Αγγελική του Αναστάσιου
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
Ειδικό Νηπιαγωγείο
Βέροιας
3
Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος του Ηλία
ΔΑΣΚΑΛΟΣ
Δημοτικό Σχολείο
Λουτρού
4
Καραγκούνη Βάσω του Παναγιώτη
ΔΑΣΚΑΛΑ
        Ειδικό Σχολείο
Αλεξάνδρειας
5
Μελιόπουλος Ιωάννης του Σωτήριου
ΔΑΣΚΑΛΟΣ
2ο Δημοτικό Σχολείο Μακροχωρίου
6
Παναπακίδου Ηλιάνα του Γεώργιου
ΔΑΣΚΑΛΑ
7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας
7
Σιδηροπούλου Χριστίνα του Δημήτρη
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
3ο Νηπιαγωγείο
Αλεξάνδρειας
8
Χαλαστάνης Θεόδωρος του Λάμπρου
ΔΑΣΚΑΛΟΣ
Δ/ντής Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας