Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

logo11.jpg
Εκπαιδευτικοί
Ριζοσπαστικής
Αριστεράς
Π.Ε. Ημαθίας

Βέροια 28/12/2015
Ανακοίνωση για την αποχώρηση του Χατζησάββα Παναγιώτη
από τη Ε.Ρ.Α. Π.Ε. Ημαθίας

Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε με έκπληξη την αποχώρηση από τη συνδικαλιστική παράταξη της ΕΡΑ Π.Ε. Ημαθίας του μέλους,  Παναγιώτη Χατζησάββα. Μας εκπλήσσει το γεγονός, διότι ο συνάδελφος ήταν υπέρμαχος της συναίνεσης και των συνεργασιών εντός της παράταξης. Με αυτή τη φιλοσοφία άλλωστε συμφωνήσαμε και τα υπόλοιπα μέλη, γεγονός το οποίο αποτυπώθηκε στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου.
Οι προθέσεις του όμως αποκαλύφτηκαν! Άλλωστε, ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής στη  πολιτικο-συνδικαλιστική του πορεία  έχει να επιδείξει  τέτοιου είδους οβιδιακές μεταμορφώσεις. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια! Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός και συνδικαλιστικά να πράττει κατά το δοκούν. Σε αντίστοιχες όμως περιπτώσεις, όταν έχουμε  «νέες» συνδικαλιστικές ανησυχίες τις παραθέτουμε στους συναδέλφους προ των εκλογών και όχι αφού εκλεγούμε στο Δ.Σ του συλλόγου και μετά  αποχωρούμε.
Για τον λόγο αυτό:
α) Καταδικάζουμε την ενέργεια του συναδέλφου να αποχωρήσει από την παράταξη αμέσως μετά τις εκλογές και την εξασφάλιση της εκλογής του.
β) Απαιτούμε να παραδώσει άμεσα την έδρα στην παράταξη που τον εξέλεξε. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό και αποτελεί συνδικαλιστικό ατόπημα.


Ε.Ρ.Α. Π.Ε. Ημαθίας